براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
سلام عزیزانی که به وبلاگ من سر میزنید.امیدوارم از وبلاگ من خوشتون بیاد. در این وبلاگ هرگونه عکس ، جک ، دانستنی ها ، ضرب المثل ، چیستان ، چیستان های فکری و ... وجود دارد . با تشکر فراوان (سعید)
یک شنبه 29 خرداد 1390 ساعت 11:13 |
بازدید : 980 |
نوشته شده به دست سعید |
(نظرات )
خودروسازان برای بهبود تولیدات و کاهش مصرف سوخت خودروهای تولیدی خود سه سال مهلت دارند.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور در مراسم اختتامیه جشنواره سفر ایمن در شیراز گفت: خودروسازان موظف شدهاند در خصوص بهبود کیفیت ، ایمنی و کاهش مصرف تولیدات خود اقدام کنند.
محمد رویانیان با اشاره به اهمیت استاندارسازی خودرو های ساخت داخل کشور افزود: بر اساس جدول زمانی ، خودروسازان باید تا سال 1393 تولیدات خود را بهبود ببخشند و مصرف سوخت آنها نیز 6 لیتر در هر 100 کیلومتر باشد.
رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور گفت: با اجرای قانون هدفمندی یارانه ها ، مصرف گازوییل و بنزین در کشور 15 درصد کاهش یافته است.
رویانیان همچنین با تأکید بر ضرورت خارج کردن خودروهای فرسوده از چرخه حمل و نقل خودرو افزود: تاکنون 900 هزار دستگاه خودرو فرسوده از این چرخه خارج شده است ، اما ظرفیت اسقاط روزانه 5 هزار خودرو نیز وجود دارد.
یک شنبه 29 خرداد 1390 ساعت 11:11 |
بازدید : 549 |
نوشته شده به دست سعید |
(نظرات )
لكسوز زیرمجموعهای از شركت تویوتا و شعبه سازنده خودروهای لوكس و گران قیمت این شركت میباشد.
دنیای اقتصاد: لكسوز در انواع سواری و شاسی بلند تولید میشود. لكسوز ۱۲ سال به عنوان مورد اعتماد ترین خودرو در آمریكای شمالی از طرف موسسه معتبر J.D.Power شناخته شده است.
لكسوز زیرمجموعهای از شركت تویوتا و شعبه سازنده خودروهای لوكس و گران قیمت این شركت میباشد. لكسوز در انواع سواری و شاسی بلند تولید میشود. لكسوز ۱۲ سال به عنوان مورد اعتماد ترین خودرو در آمریكای شمالی از طرف موسسه معتبر J.D.Power شناخته شده است.
در آگوست 1983 جلسهای محرمانه با حضور مسوولان كمپانی و مدیرعامل وقت شركت تویوتا «ایجی تویودا» برای ساخت خودرویی لوكس برای رقابت با سایر خودروهای لوكس دنیا برگزار شد. در این جلسه مدیركل وقت مجموعه تویوتا تصمیم گرفت اتومبیلی لوكس بسازد كه در دنیا بهترین باشد و در همان جلسه به زیرمجموعههای خود دستور داد كه بدون محدودیت زمانی و پولی این كار را به انجام برسانند.
اوایل سال 1985 تیمی جهت توسعه بررسیها و مطالعات انجام شده و پیدا نمودن نقطه شروع به كالیفرنیا در آمریكا سفر كردند. در ژوئیه همان سال ساخت اولین خودروی لكسوز با نام LS400 در دستور كار قرار گرفت و حدود 4 هزار نفر از بهترینهای تویوتا دست به كار شدند تا لكسوز را به دنیا معرفی كنند.
سال بعد یعنی 1986 زمان تست اولین خودروی تولید شده لكسوز در بزرگراههای آلمان بود. در سپتامبر همان سال تست خودروی ساخته شده لكسوز در خیابانهای آمریكا به صورت گسترده شروع شد و در ژانویه سال 1989، خودروهایLS400 و ES250 و در نمایشگاههای خودروی دیترویت و لس آنجلس آمریكا رونمایی شد و از سپتامبر همان سال فروش خودروهای لكسوز آغاز گردید.
در ژانویه سال 1990 LS400 در بین 10 خودروی برتر جهان قرار گرفت. از ماه ژوئن سال 1990 نیز خودروی لكسوز به طور رسمی در بازار خاورمیانه عرضه گردید.
محصولات كمپانی لكسوز كه در ابتدا قرار بود نام «لكسیس» برای آن انتخاب شود در بدو ورود خود به بازار با یك اتفاق ناگوار روبهرو شدند. هشت هزار خودروی لكسوز LS ورودی به آمریكا در قسمت كنترل كروز خود مشكل پیدا كردند. این اتفاق میتوانست كار لكسوز را نیامده تمام كند.
اما تصمیم گیران و مسئولان لكسوز با تیز هوشی خاصی از یک اتفاق وحشتناک در ابتدای كار خود، یک تبلیغ استثنایی برای خود ساختند و با عرضه یک سرویس فوق العاده و متفاوت تمامی نگاهها را به سوی خود جلب كردند. این بار نه تنها مشتریان آمریكایی بلكه رقبای لكسوز كه رقیب را جدی نگرفته بودند با دید متفاوتی به این رقیب خطرناک نگاه كردند.
هیچ برندی به اندازه لكسوز نتوانسته است نتایج درخشانی در زمینه كیفیت ساخت و رضایت مشتری كسب كند. لكسوز در اولین سال حضور خود در آمریكا بیش از پنجاه هزار دستگاه فروخت و در سال 1996 به مجموع فروش نیممیلیون دستگاه در عرض هفت سال حضورش در آمریكا دست یافت. RX نخستین خودرو شاسی بلندی بود كه توسط لكسوز در سال 1989 به بازار عرضه شد. با ورود RX به بازار، گروه جدیدی از اتومبیل به نام كراس اوور معرفی شد. مدلهای لكسوز جی ایكس از سال 2002 در آمریكا عرضه شد.
نسل دوم «آر ایكس» در سال 2003 در حالی به دوستداران صنعت خودرو معرفی شد كه آنها مجذوب خودروی تازه از راه رسیده ب.ام.و یعنی X3 بودند. این خودرو در مدت زمان حضور خود در بازارهای بینالمللی به موفقیتهای بسیاری دست یافت. «آر ایكس» نسل دوم در سال 2008 پر طرفدارترین خودرو شاسی بلند لوكس در ایالات متحده آمریكا و پر فروشترین مدل لكسوز در همین سال بود.
اوایل سال گذشته میلادی شركت خودروسازی تویوتای ژاپن اعلام كرد، فروش مدل 2010 لكسوز جی ایكس 460 خود را در پی هشدار یک مجله آمریكایی درباره ایمنی آن متوقف كرده است.
تویوتا كلیه مدلهای شاسی بلند خود را تحت آزمایشهای ایمنی قرار داد. این اقدام یك روز پس از آن صورت گرفت كه تویوتا فروش این نوع خودرو در آمریكا و كانادا را در واكنش به نگرانیهای مطرح شده در نشریه «كانسیومر ریپورترز» مبنی بر احتمال حادثه آفرینی آن در شرایط اضطراری متوقف كرد. آخرین باری كه تویوتا عملكرد یكی از خودروهای خود را غیرقابل قبول خوانده بود در سال 2001 بود.
در سال 2010 شركت لكسوز اقدام به طراحی یک مدل اتومبیل شفاف كرد. در این مدل لكسوز كه LF-A نام گرفته است از رنگ آكریلیک شفاف استفاده شده است و به راحتی میتوان تمامی اجزای موتور و داخل ماشین را دید.
این اتومبیل با همكاری شركت لكسوز و طراح معروف ژاپنی «Huzimoto Takesh» طراحی شده است.
هنوز سران شركت لكسوز كه از ارائه فناوریهای مدرن غافل نماندهاند، در مورد اینكه آیا این ماشین وارد تولید انبوه میشود یا در موزهها باقی میماند، اظهارنظری نكردهاند.
یک شنبه 29 خرداد 1390 ساعت 11:9 |
بازدید : 357 |
نوشته شده به دست سعید |
(نظرات )
رالی داکار (Rallye Dakar)، جنگ انسان و صحرا؛ معتبرترین و بزرگترین رالی رقابتهای جهانی ورزش اتومبیلرانی و موتورسواری حرفهای است. این مسابقات هر ساله در اولین روز سال جدید میلادی شروع و تا 2 هفته به طول می انجامد. کلاس های اصلی این مسابقات در 3 کلاس خودروهای سفری، موتورسیکلت و کامیون برگزار میشود. رالی داکار امسال در آغاز ژانویه سال 2011 در کشور های آرژانتین و شیلی برگزار شد.
رالی داکار ابتدا در سال ۱۹۷۹ میلادی و به ابتکار یک فرانسوی بنام تیری سابین راهاندازی شد و به دلیل اینکه کاروان طویل شرکتکنندگان، کار خود را از شهر پاریس در کشور فرانسه آغاز میکردند و در کنار سواحل دریای داکار، پایتخت کشور سنگال به پایان میرساندند، این رالی، "پاریس داکار" نام گرفته بود. از آن پس رالی پاریس داکار همه ساله از اطراف برج ایفل در اروپا آغاز می شد و شرکت کنندگان پس از عبور از فرانسه و اسپانیا با عبور از تنگه جبل الطارق وارد افریقا می شدند و مسابقه در صحراهای چند کشور آفریقایی ادامه می یافت تا در داکار در سنگال به پایان برسد.
در سال ۲۰۰۸ میلادی، مسابقات رالی داکار بخاطر تهدیدهای گروههای اسلامگرای افراطی وابسته به القاعده لغو شد و برگزار کنندگان فرانسوی این مسابقات تصمیم گرفتند نا رالی معروف خود را به آمریکای لاتین منتقل کنند. از اینرو، برای نخستین بار در سال ۲۰۰۹ میلادی و در تاریخ سی ساله این مسابقات، صحراها و مناطق کویری کشورهای آرژانتین و شیلی، جانشین دشتها و صحراهای کشورهای آفریقایی شدند.
رقابت سخت و طاقت فرسا، جالب و پر هیجان و صدالبته پرخطر رالی داكار هر سال با بروز حوادث متعدد جان شرکت کنندگان را نیز تهدید می کند؛ گرمازدگی، خونریزی داخلی ناشی از تکان های شدید در حین رانندگی طولانی مدت، پائین آمدن شدید آب بدن رانندگان و همینطور موانع طبیعی که در هر صحرای خالی از سکنه و بکری می تواند سلامت انسان را به خطر بیندازد. وجود حیوانات درنده و موجودات سمی مثل مارها و حشرات و همچنین عوارض ناشناخته زمین همچون تپه ها و دره ها یا چاله های پیش بینی نشده در مسیر رالی داکار یکی از بزرگترین میدانهای رقابت انسان و طبیعت را رقم می زند.
در کنار اینها زندگی با ابتدایی ترین امکانات، خوابیدن در کاروانسراهای قدیمی و یا چادرها، سپری کردن شبهای سرد در صحرا و مقابله با توفانهای شن از خصوصیات رالی داکار است. اما میل به ماجراجویی، رویارویی با طبیعت خشن و اثبات توانایی های ذاتی انسان برای عبور از هر سدی، از جمله خصوصیات مشترک تمامی شرکت کنندگان در رالی داکار است. خطرها بیش از همه موتورسواران را تهدید می کند که معمولا به رغم استفاده از لباسهای مخصوص و ایمن با سانحه روبرو میشوند.
در سی و دومین دوره رقابتهای رالی داکار که از اول ژانویه 2011 در شهر بوئنوس آیرس پایتخت آرژانتین آغاز شد، بیش از چهارصد شرکت کننده در سه بخش اتومبیل رانی، کامیون رانی و موتورسواری در مسافتی نه هزار و پانصد کیلومتری به رقابت می پردازند. این سومین سالی است که رقابتهای رالی داکار به خاطر مشکلات امنیتی به جای آفریقا در آمریکای جنوبی برگزار می شود. در رقابت های سال گذشته، در بخش اتومبیلرانی کارلوس ساینس به مقام قهرمانی رسید و در موتورسیکلت عنوان قهرمانی به دسپره رسید. در این دوره از مسابقات شرکت کنندگان روزانه باید هفتصد کیلومتر را طی کنند.
در صورتی که هر یک از عکس ها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را بزنید.
یک شنبه 29 خرداد 1390 ساعت 11:4 |
بازدید : 322 |
نوشته شده به دست سعید |
(نظرات )
حامد محجل شجا - مدیرعامل شركت خودروسازان دیزلی آذربایجان، در گفتوگو با ایسنا، با بیان مطلب بالا افزود: همزمان با اجرایی شدن قانون هدفمندسازی یارانهها، این كامیون با نام تجاری كادیا AT60 وارد بازار شده است.
وی با بیان اینكه این كامیون به سیستم ترمز ضد قفل مجهز است، خاطرنشان كرد: استاندارد آلایندگی این كامیون یورو 3 است كه در صورت تامین سوخت مناسب امكان افزایش آن نیز وجود دارد.
وی ادامه داد: مصرف سوخت این كامیون پایین و در حد 11.5 لیتر در 100 كیلومتر است.
محجل شجا تصریح كرد: سیستم پاشش سوخت (Common rail)، سامانه كنترل الكترونیكی موتور و پدال گاز الكتریكی از جمله فنآوریهای نوین به كار رفته در تولید این كامیون است.
یک شنبه 29 خرداد 1390 ساعت 11:3 |
بازدید : 346 |
نوشته شده به دست سعید |
(نظرات )
یك پراید مجهز به سیستم ترمز «ایبیاس» به هنگام حادثه 35 متر خط ترمز بر جای گذاشت و به ستون برق برخورد كرد.
به گزارش فارس ، در حادثه رانندگی كه ظهر امروز در بلوار شهید بهشتی این شهر اتفاق افتاد، طبق گزارش و كروكی ترسیم شده راهنمایی و رانندگی، پراید مجهز به ترمز «ایبیاس» كه از سمت شرق به غرب بلوار شهید بهشتی در حركت بود به علت عدم توانایی در كنترل وسیله نقلیه در محل میدان ولیعصر به سمت راست منحرف و پس از خروج از سطح سوارهرو در شانه خالی راه با مانع سخت برخورد و یك مصدوم ضربه مغزی برجای گذاشت.
راننده این سواری در گفتوگو با خبرنگار فارس درفیروزآباد اظهار داشت: در برگه گزارش و ترسیم كروكی راهنمایی و رانندگی فقط به عدم توانایی راننده و عدم سرعت مطمئنه توجه شده در حالی كه به سیستم نقص فنی خودرو هیچ اشارهای نشده است.
ابوالفتح رضایی ادامه داد: سواری پراید نقرهای به شماره پلاك 378ط 28 مدل بهمن 88 از خودروهای سفارشی ترمز «ایبیاس» شركت سایپا بوده كه حدود 3 هزار كیلومتر مسافت را طی كرده است.
راننده سواری پراید با اشاره به نحوه كاركرد ترمز «ایبیاس» بیان داشت: سیستم ضد قفل نباید هیچ گونه خط لاستیك و ترمزی را از خود برجای گذارد در حالی كه گزارشات پلیس راهنمایی نشانگر خط ترمز و لاستیك این سواری بوده است.
رضایی در پایان تصریح كرد: امیدواریم كه دولت با پیگیریهای لازم در راستای رفع نواقص فنی شركت سایپا مانع از چنین حوادث رانندگی شود.